vår salong

vår salong.

Vårt mål är att sätta dig som kund i fokus och i en avslappnad trivsam miljö erbjuda kvalitativ hårvård för hela familjen. Vi brinner för färg och form och vidareutbildar oss regelbundet inom hårmodet. Det är en självklarhet för oss att jobba med professionella produkter av högsta kvalité. Vi på hår Å sån't är även utbildade hårologer - en specialistkunskap i läran om håret.

Produkter

Vi på hår Å sån't har valt att bara jobba med professionella produkter som enbart finns hos frisörer.


Hårologi

Varför en Hårolog? - Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet vi Hårologer. Vi har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ som du är. Hos oss får du professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtest och analys av hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandar vi med tillsatser eller exotiska extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som vi Hårologer är ensamma om.


Goldwell

Arbetar uteslutande med professionella frisörer, med andra ord hittar du endast produkterna hos frisörer.


Vi som tar hand om er!

hår Å sån't startades i februari 1999. Första byggstenen var Hanna och i januari 2000 tillkom Pernilla. Cissi gick med som delägare i mars 2007.

öppettider

Måndag 09.00 - 18.00
Tisdag 09.00 - 18.00
Onsdag 09.00 - 18.00
Torsdag 09.00 - 18.00
Fredag 09.00 - 17.00
Med reservation för vissa ändringar.
om salongen personal prislista